Gebed-trauma

Gebed tegen shock, trauma en terreur

Geschreven door Marc Henzen in

Leestijd: 2 minuten

Hieronder volgt een voorbeeldgebed dat voor jezelf of in de bediening kan worden gebruikt bij het leiden van een persoon of een groep om shock en trauma uit het lichaam te verwijderen.Het lichaam slaat shock en trauma namelijk op na bijv. een zwaar ongeluk of een zwaar traumatische ervaring.

Gebed

“Here Jezus houdt het lichaam nog steeds shock, trauma, angst en terreur vast door die gebeurtenis?”
Indien “ja”, dan vraag ik:
“Here Jezus is dit een demonische shock, trauma, angst en/of terreur?”
Indien demonisch, dan bid ik eerst met behulp van de ‘gebeden om het demonische te verwijderen‘. Als het niet demonisch is (of ik heb al het demonische verwijderd), dan bid ik het volgende:

“Heer Jezus, ik vraag dat U door de kracht van de Heilige Geest alle natuurlijke shock, trauma, angst en terreur verwijderd” van:

  • De cellen van mijn lichaam.
  • Mijn organen (ik kan de specifieke organen noemen, afhankelijk van hoeveel tijd ik heb en wat ik meevoel – vaak herinnert de Heer mij aan welke organen er in het bijzonder om te noemen zijn).
  • Mijn spieren, ligamenten, pezen, gewrichten, kraakbeen, botten en beenmerg.
  • Mijn bloedbanen en mijn DNA.
  • Mijn zenuwstelsel van de stam van mijn hersenen tot aan mijn zenuwuitgangen. Ik vraag U om de olie van genezing in mijn zenuwstelsel te gieten.
  • Mijn gedachten, op het bewuste, onderbewuste en het onbewuste niveau.
  • Mijn emoties, mijn wil, mijn identiteit en mijn geest.
  • Alle niet-cognitieve en non-verbale herinneringen.
  • Alle cognitieve en verbale herinneringen.
  • Mijn amygdala, mijn hypothalamus, breng ze terug tot hun natuurlijke functionerende staat, zet de “alarmsystemen” en de hyper-waakzaamheid in mij uit.
LEES OOK
Gebed voor krachtige bevrijding van occulte invloed

Ik vraag U Here Jezus om al het stille schreeuwen van mijn lichaam te ontvangen. Ik vraag dat U de ‘gevecht en vluchtrespons‘ uit te schakelen die door deze schok en trauma is geactiveerd en dat u het ‘gevecht-en vluchtrespons‘ in het oorspronkelijke hoedanigheid hersteld.

Ik vraag de Heer Jezus dat U mijn hersenen zou herstellen naar de natuurlijke homeostase en dat U nieuwe neurologische verbindingen opbouwt in het vreugdecentrum.

Heer Jezus Ik vraag dat U mijn cellen vult met Uw vrede, liefde en vreugde. Breng mijn lichaam naar een plaats van rust. Ik vraag U dit alles in Jezus heilige naam, Amen.

Dit artikel is een vertaling van ‘Praying for the Body to Remove Shock, Trauma, Fear, and Terror’ door Janet Howden uit april 2005. 

Deel dit artikel: